Ένταση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Γενική Συνέλευση της Ευρωλίγκας

Ένταση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Γενική Συνέλευση της Ευρωλίγκας

Ερώτηση των Πρασίνων για τι θα κάνει η διοργάνωση απέναντι σε ομάδες που εκβιάζουν τις τοπικές λίγκες, με τους Ερυθρόλευκους να ανταπαντούν πως δεν θέμα εκβιασμού, αλλα αξιοπιστίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λίγο από Δ.Σ. Basket League είχαμε στην Γενική Συνέλευση της Ευρωλίγκας την Πέμπτη στο Μόναχο. Με τον Παναθηναϊκό μέσω του προέδρου της ομάδας, Μάνου Παπαδόπουλου, να φέρνει στο τραπέζι την υπόθεση του Ολυμπιακού και την επιλογή του να πέσει στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ρώτησε τον Τζόρντι Μπερτομέου «Τι θα κάνει η Ευρωλίγκα για τις ομάδες που εκβιάζουν τις τοπικές λίγκες και δεν συμμετέχουν, θα κάνει κάτι;».

Για να απαντήσει ο CEO της διοργάνωση, τονίζοντας ότι: «Αυτό δεν είναι δικό μας θέμα και είναι κάτι που πρέπει να δουν οι λίγκες και όχι η Ευρωλίγκα».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Νίκος Λεπενιώτης, με τον Γενικό Διευθυντή Marketing των Ερυθρόλευκων να τονίζει: «Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω το ενδιαφέρον του κ. Παπαδόπουλου για τις εξελίξεις στην Ελληνική λίγκα, θα έπρεπε να ασχοληθεί με το θέμα τους προηγούμενους μήνες και σε τοπικό επίπεδο όχι εδώ μέσα. Επίσης, αυτό είναι κάτι που αφορά την ελληνική λίγκα και όχι την Ευρωλίγκα και φυσικά δεν έχει να κάνει με εκβιασμούς αλλά με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Επιπλέον, θα ήθελα να ρωτήσω τον Μάνο, τις ομάδες και την Ευρωλίγκα, αν πρέπει να γίνει κάτι για τις ομάδες – μέλη της Ευρωλίγκας που εκβιάζουν τις υπόλοιπες και την Ευρωλίγκα».

Από την μεριά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προτίμησε την σιωπή, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να υποστηρίζει, κλείνοντας και τυπικά το θέμα, ότι «Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα παραδεχτήκανε και αυτοί κάποια λάθη και υπερβολές, τα βρήκαμε όμως και συνεχίζουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ