Παπαδόπουλος για Ολυμπιακό: «Πώς είναι δυνατόν να παίζει μια ομάδα στην Α2 και στην Euroleague;»

Παπαδόπουλος για Ολυμπιακό: «Πώς είναι δυνατόν να παίζει μια ομάδα στην Α2 και στην Euroleague;»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, βρέθηκε στη Γενική Συνέλευση της Euroleague και σχολίασε το ζήτημα της παρουσίας του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρότι δεν αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. «Αυτό δυσφημεί και απαξιώνει το προϊόν και τη διοργάνωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο Μόναχο και τη γενική συνέλευση της Ευρωλίγκας μεταφέρθηκε η ένταση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της Πράσινης ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, σχολίασε με επικριτικό τρόπο την παρουσία των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την στιγμή που δεν θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού όταν πήρε τον λόγο στην Γενική Συνέλευση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πώς είναι δυνατόν να παίζει μια ομάδα στην Α2 και ταυτόχρονα στην Euroleague; Αυτό δυσφημεί και απαξιώνει το προϊόν και τη διοργάνωση».

Για να συνεχίσει: «Mε αυτόν τον τρόπο μήπως επιτρέπουμε σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, όπως τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Μακάμπι, να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ολυμπιακού και να εκβιάζει την λίγκα στην οποία αγωνίζεται για τους στόχους που θα έχει κάθε φορά; Είτε έχουν να κάνουν με την διαιτησία, είτε με το πρόγραμμα. Μπορεί μια ομάδα να λέει: «αν δεν βάλετε τον τάδε διαιτητή ή αν δεν με βάλετε να παίξω Δευτέρα, θα φύγω»»

Ο εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, Ζόρντι Μπερτομέου, τόνισε: «Δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, θα πρέπει να ασχοληθούν οι τοπικές Λίγκες».

Από πλευράς του, ο εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, απάντησε: «Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω το ενδιαφέρον του κ. Παπαδόπουλου για τις εξελίξεις στην ελληνική Λίγκα, για τις οποίες θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί τους προηγούμενους μήνες και όχι σήμερα, εδώ. Όλα αυτά δεν αφορούν τη EuroLeague, ούτε είναι εκβιασμοί, αφορούν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός επανέφερε στο προσκήνιο την περυσινή κόντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ζόρντι Μπερτομέου, που με τη σειρά του σχολίασε πως: «Είχαμε κάποια προβλήματα, ωστόσο παραδέχθηκαν κάποια λάθη και κάποιες υπερβολές με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ