Ευρωλίγκα: Τέλος τα αυτοκόλλητα, έρχονται τα… μονόκλινα 

Ευρωλίγκα: Τέλος τα αυτοκόλλητα, έρχονται τα… μονόκλινα 

Αλλαγές που θα βοηθήσουν και με το παραπάνω τους αθλητές ανακοίνωσε η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. 

Αλλαγές με σκοπό την καλυτέρευση της… ζωής τους στο παρκέ ανακοίνωσε η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Όλες αυτές οι κινήσεις συμφωνήθηκαν ανάμεσα στους ίδιους τους αθλητές και τη διοργανώτρια ενόψει της σεζόν 2019/20.

Σημαντικότερη όλων αυτή των μονόκλινων αναγκαστικών δωματίων στις αποστολές των ομάδων στα εκτός έδρας ματς, ενώ παράλληλα τα αυτοκόλλητα από τα παρκέ θα εξαφανιστούν για να μην δούμε ξανά τραυματισμούς όπως αυτούς του Χάκετ στον Ολυμπιακό και του Γκιστ στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

Απαγορεύτηκαν τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, που θεωρήθηκε ότι προκαλούν τραυματισμούς στους παίκτες επειδή γλιστρούσαν σε αυτά.

Τέθηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων στις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει λιγότερες προπονήσεις και άρα μικρότερη επιβάρυνση για τους παίκτες.

Αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των προπονήσεων στην preaseason, αλλά και μέσα στην σεζόν. Επίσης προστέθηκε ένα υποχρεωτικό ρεπό από τις προπονήσεις (με εξαίρεση τις διπλές εβδομάδες).

Εκτός από τα μονόκλινα δωμάτια, η Ένωση παικτών εξασφάλισε ακόμα ότι οι παίκτες θα έχουν τις θέσεις κοντά στις εξόδους κινδύνου (που έχουν περισσότερο χώρο, κάτι απαραίτητο λόγω ύψους) και θέσεις προτεραιότητας στα αεροδρόμια.

Πριν από τους αγώνες θα εμφανίζονται στο παρκέ ball boys, τα οποία θα βοηθούν τους παίκτες στο ζέσταμά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ