Το ΝΒΑ «κλείνει» το μάτι στον Γκος

Το ΝΒΑ «κλείνει» το μάτι στον Γκος

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα από το ΝΒΑ και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος φαίνεται πως είναι κοντά στην αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, καθώς είναι σε επαφές με ομάδα του ΝΒΑ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Όπως αναφέρει το Eurohoops, ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να είναι έτοιμος για συμφωνία και δεν αποκλείεται να αγωνίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τη νέα σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γκος πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να πληρώσει το σχετικό buy-out στην ομάδα του Πειραιά, προκειμένου να αποδεσμευτεί. Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στους Πειραιώτες είναι για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης είναι από 750.000 μέχρι 1 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 25 Ιουλίου. Ειδάλλως ο Γκος θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για τον Αμερικανό γκαρντ. Αξίζει να σημειωθεί πως τα δικαιώματα του παίκτη τα έχουν οι Γιούτα Τζαζ, αφού οι «Μορμόνοι» είχαν επιλέξει τον άλλοτε παίκτη της Παρτιζάν στο νο.55 του ΝΒΑ Draft το 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ