Σπουδαίο deal της Φενέρμπαχτσε: Συμφώνησε με Ντέρικ Γουίλιαμς!

Σπουδαίο deal της Φενέρμπαχτσε: Συμφώνησε με Ντέρικ Γουίλιαμς!

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε και η τούρκικη ομάδα προσθέτει στο ρόστερ της έναν από τους καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση ακόμα μιας μεγάλης μεταγραφικής κίνησης. Η τούρκικη ομάδα συμφώνησε σε όλα με τον Ντέρικ Γουίλιαμς και ο εκρηκτικός Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Νίκολα Μέλι, ο οποίος πήγε στο ΝΒΑ και θα αποτελέσει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή, μετά την απόκτηση και του Νάντο Ντε Κολό.

Ο Γουίλιαμς βρέθηκε κοντά στην Εφές, ενώ είχε και προτάσεις από το ΝΒΑ, όμως εντέλει προτίμησε την παρέα του Κώστα Σλούκα για την επόμενη σεζόν, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη χρονιά που μας πέρασε, ο Ουίλιαμς αγωνίστηκε με τη Μπάγερν σε 29 παιχνίδια της Ευρωλίγκας και μέτρησε 13,4 πόντους και 4,2 ριμπάουντ, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις εμφανίσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ