Παίκτης της Αρμάνι και επίσημα ο Άαρον Ουάιτ (pic)

Παίκτης της Αρμάνι και επίσημα ο Άαρον Ουάιτ (pic)

Την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ ανακοίνωσε και επίσημα η Αρμάνι Μιλάνο, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν εξαιρετικό παίκτη για την γραμμή των ψηλών.

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι με κάθε επισημότητα ο Άαρον Ουάιτ, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ ο οποίος την τελευταία διετία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο 26χρονος παίκτης προσπάθησε να κυνηγήσει το όνειρο του να βρεθεί στο ΝΒΑ, ωστόσο αν και έφτασε μια ανάσα από ομάδα της λίγκας τελικά θα παραμείνει στην Ευρώπη για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ετόρε Μεσίνα.

Μάλιστα η περίπτωση του είχε ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έψαχνε έναν παίκτη για να γεμίσει τη ρακέτα του με τα χαρακτηριστικά του Ουάιτ, αλλά τελικά απέκτησε τον Τζέικομπ Ουάιλι.

Ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας αποδείχθηκε ένα άκρως σημαντικό «εργαλείο» στα χέρια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στην τελευταία του σεζόν με τους Λιθουανούς, σε 36 ματς, μέτρησε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σουτάροντας με 58% στο δίποντο και 38% στο τρίποντο, σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής.

https://twitter.com/OlimpiaMI1936/status/1150345928227938305

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ