Παρελθόν οι Σίνγκλετον, Σεραφέν και Μπλάζιτς από Μπαρτσελόνα

Παρελθόν οι Σίνγκλετον, Σεραφέν και Μπλάζιτς από Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν ανανέωσε τα συμβόλαια των Σίνγκλετον, Σεραφέν και Μπλάζιτς, με τους τρεις παίκτες να αποτελούν παρελθόν από τους «Μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα επιχειρεί ανανέωση στο ρόστερ της και το επόμενο βήμα ήταν να λύσει τα συμβόλαια των Κρις Σίνγκλετον, Γιάκα Μπλάζιτς και Κέβιν Σεραφέν. Οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονταν για τη νέα σεζόν, καθώς στην θέση τους αποκτήθηκαν οι Μίροτιτς, Αμπρίνες και Μπράντον Ντέιβις.

Ο Αμερικανός πρώην πάουερ- φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν και του Παναθηναϊκού έμεινε μόλις ένα χρόνο στην ομάδα της Βαρκελώνης και στο διάστημα αυτό είχε 8 πόντους και 4,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχής με τους Οριόλα και Κλαβέρ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, κατακτώντας το κύπελλο Ισπανίας με τους «Μπλαουγκράνα».

Ο Κέβιν Σεραφέν από την πλευρά του δεν εντυπωσίασε παρά τις «περγαμηνές» με τις οποίες αποκτήθηκε και αποχαιρετά μετά από δύο χρόνια τη Μπαρτσελόνα, έχοντας υποστεί και αρκετούς τραυματισμούς. Τέλος, ο Γιάκα Μπλάζιτς δεν βρέθηκε ποτέ στα βασικά πλάνα του Σβέτισλαβ Πέσιτς και βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταγραφή του στην κροατική Τσεντεβίτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ