Ούνιξ: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Μάντζαρη»

Ούνιξ: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Μάντζαρη»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, τόνισε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού

Με το ενάμιση πόδι στο Καζάν φέρεται να είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης σύμφωνα με δημοσίευμα της Ρωσίας. Και δεν είναι απλά ένα τυχαίο δημοσίευμα, αφού φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, ο οποίος τονίζει πως η ομάδα του έχει δώσει τα χέρια με τον Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το iz.ru ο διοικητικός ηγέτης των Καζάκων υποστήριξε ότι: «Έχουμε συμφωνήσει για να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Μάντζαρη. Ο προπονητής μας τον ήθελε πάρα πολύ για τη νέα σεζόν».

Όπως όλα δείχνουν, μετά από 8 χρόνια συνεχής παρουσίας στον Ολυμπιακό, οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν. Όπως έγραψε το «10» η Ούνιξ εδώ και καιρό έχει βολιδοσκοπήσει τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να τεθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη και να επανέλθει στα επίπεδα που ήταν πριν την αγωνιστική του πτώση με τους Πειραιώτες.

Το μοναδικό που απομένει είναι να συμφωνηθεί το ποσό της αποζημίωσης του με τον Ολυμπιακό για να λήξει και επίσημα η συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ