Η Euroleague «κάρφωσε» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (pics)

Η Euroleague «κάρφωσε» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (pics)

Η Euroleague θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της νέας σεζόν το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως έκανε spoil για το ντέρμπι αιωνίων.

Η Euroleague ξεκινάει ουσιαστικά τη νέα σεζόν σήμερα, καθώς το μεσημέρι θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι 18 ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους, τις διπλές αγωνιστικές, τα ντέρμπι, τις κόντρες από την ίδια χώρα, όμως μερικές από αυτές γνωρίζουν ήδη κάποια παιχνίδια.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε spoil στα κορυφαία παιχνίδια της νέας σεζόν με αναρτήσεις της στο Twitter, προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει. Φυσικά από τα μεγάλα ντέρμπι της νέας χρονιάς δεν γινόταν να λείπει και η «μάχη» των… αιώνιων αντιπάλων της Ελλάδας!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμαθαν ότι θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ την 12η αγωνιστική, ενώ η Euroleague με νέο tweet αναρωτιέται αν το κοινό είναι έτοιμο για τον… θόρυβο του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Πέρα όμως από το παιχνίδι των δύο αιωνίων η Euroleague αποκάλυψε κι άλλα μεγάλα ντέρμπι, όπως την επανάληψη του τελικού ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές, που θα γίνει την 23η αγωνιστική, αλλά και το el clasico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί την 8η αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ