Όλα ανοικτά με Λάρκιν στην Εφές

Με μήνυμα του στα social media ο Αμερικανός γκαρντ άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως δεν υπάρχει συμφωνία με την Εφές.


Όλα ανοικτά με Λάρκιν στην Εφές | to10.gr

Ο Σέιν Λάρκιν ήταν μακράν του δεύτερου, ο καλύτερος γκαρντ της Euroleague τη χρονιά που μας πέρασε. Ολοκλήρωσε τη regular season με 10.1 πόντους μέσο όρο, στα playoffs πάτησε γκάζι αυξάνοντας την παραγωγικότητά του (19.6 πόντοι) και στο Final 4 απογειώθηκε έχοντας στα δύο ματς με Φενέρ και ΤΣΣΚΑ 29.5 πόντους μέσο όρο.

Η χρονιά τελείωσε και φήμες έφερναν τον Λάρκιν έτοιμο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Εφές. Ο πυρηνοκίνητος Αμερικανός γκαρντ όμως όχι απλά δεν έχει συμφωνήσει με την Εφές αλλά όπως ξεκαθάρισε σε μήνυμά του στα social media, δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται του χρόνου.

«Δεν έχω πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το που θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν. Εκτιμώ τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και των ανθρώπων στην Τουρκία και την Εφές, αλλά δεν έχω συμφωνήσει τίποτα. Όταν πάρω την απόφαση για το μέλλον μου και το που θα παίζω την επόμενη χρονιά, τότε θα το ανακοινώσω εγώ από εδώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο