Ευχάριστα νέα για Κούζμιτς, βγαίνει από την εντατική!

Ευχάριστα νέα για Κούζμιτς, βγαίνει από την εντατική!

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς βρίσκεται καθημερινά σε καλύτερη κατάσταση από το ατύχημα που ενεπλάκη κι αναμένεται τη Δευτέρα να βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς ενεπλάκη την περασμένη βδομάδα σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Βελιγράδι και η κατάσταση του ήταν κρίσιμη. Ο Σέρβος γίγαντας του Ερυθρού Αστέρα είχε πέσει σε τεχνητό κώμα, και τα πρώτα 24ωρα ήταν πολύ επικίνδυνα, όμως όσο περνούσαν οι μέρες η κατάσταση του ολοένα και βελτιωνόταν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «informer.rs», ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνεχίζει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αφού έχει ξυπνήσει από το κώμα και πλέον αρχίζει να κουνάει τα άκρα του. Επίσης σιγά σιγά έχει επικοινωνία και με την οικογένεια του και γενικότερα όλα βαίνουν καλώς.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Κούζμιτς δεν αποκλείεται να βγει τη Δευτέρα από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και να μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο, δείγμα του ότι έχει αποφύγει πλήρως τον κίνδυνο για την υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον ΄Σερβο ψηλό του Ερυθρού Αστέρα, σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται και ο συνοδηγός του που ενεπλάκησαν μαζί στο τροχαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ