Μένει μέχρι να… φύγει ο Μιλουτίνοφ

Μένει μέχρι να… φύγει ο Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι και φέτος η κολόνα του Ολυμπιακού στη ρακέτα, όμως όλα δείχνουν πως θα είναι η τελευταία του χρονιά στους ερυθρόλευκους σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν κυρίαρχο φέτος το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Από τη μία είχαμε το γνωστό ενδιαφέρον των Σαν Αντόνιο Σπερς και αν θα τον επέλεγαν για το ρόστερ τους την ερχόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Τελικά αυτό δεν έγινε με τον Πόποβιτς να στρέφεται σε άλλες επιλογές και τον Σέρβο σέντερ να μην… ψήνεται για να αγωνιστεί ως δεύτερος ή τρίτος ψηλός με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Η τρομερή σεζόν του 24χρονου σέντερ με τα ερυθρόλευκα στην Euroleague όμως, φαίνεται πως έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι πως η ΤΣΣΚΑ έστρωσε… χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ετησίως.

Ο παίκτης τελικά πείστηκε μετά από ένα σίριαλ αρκετών ημερών να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ζητώντας την καταβολή όλων των δεδουλευμένων που δεν είχαν καταβληθεί. Ωστόσο σύμφωνα με το Φως των Σπορ μένει μέχρι να φύγει.

Ο Μιλουτίνοφ βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι το 2020 και θα ψάξει να βρει ένα συμβόλαιο άνω των 2 εκατ. ευρώ στην αγορά, αν δεν καταφέρει να πάει τελικά στο ΝΒΑ. Ποσό που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ματσάρει ο Ολυμπιακός λόγω μπάτζετ αλλά και φορολογίας.

Κάπως έτσι φαίνεται πως η σεζόν που ξεκινά θα είναι η 5η και η τελευταία του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ