Τα τυπικά για Κουζμίνσκας, στασιμότητα στην θέση του γκαρντ

Τα τυπικά για Κουζμίνσκας, στασιμότητα στην θέση του γκαρντ

Λεπτομέρειες για την ανακοίνωση του Λιθουανού πάουερ φόργουορντ, δυσκολεύουν οι πρώτοι στόχοι για την περιφέρεια, με τους Ερυθρόλευκους να κοιτούν και άλλους αθλητές.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη στην θέση του παουερ φόργουορντ, με τον Λιθουανό να έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους και να απομένουν λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση.

Τι μένει λοιπόν; Σίγουρα η απόκτηση ενός ακόμα περιφερειακού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Μπόλντγουιν, Κόνιαρη, Σπανούλη, Πάντερ στο 1-2. Μέσα στις πρώτες επιλογές ήταν εκείνη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον ομογενή γκαρντ να προέρχεται από ένα εξαιρετικό Summer League έχοντας σε 7 παιχνίδια 16 πόντους με 42% τρίποντο, 82% βολές, 4.9 ασίστ και 4.6 ριμπάουντ σε 27.2 λεπτά συμμετοχής. Με αυτά τα νούμερα λοιπόν αισιοδοξεί πως θα βρει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, γεγονός που δυσχεραίνει την υπόθεση του για τους Ερυθρολεύκους, οι οποίοι στρέφουν μοιραία αλλού το ενδιαφέρον τους.

Υπάρχουν ήδη αθλητές που έχουν προταθεί στην ομάδα του Πειραιά όπως ο Αϊζάια Ουάιτχεντ ή ο Νόρις Κόουλ, με τον Ολυμπιακό πάντως να μην κάνει γνωστές τις κινήσεις του ακόμα και να.. μαγειρεύει την απόκτηση του πλέι μέικερ.

Τέλος δεν θα είναι απίθανο να κινηθεί και για κάποιον ελεύθερο Έλληνα, καθώς αυτήν την στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν μόλις 6, με τον Αγραβάνη να έχει οψιον έως τις 25 Ιούλη και να είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του από το ΣΕΦ έπειτα από έξι χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ