Κουζμίνσκας: «Δεν θα επιλέξω την πιο οικονομικά δελεαστική πρόταση»

Κουζμίνσκας: «Δεν θα επιλέξω την πιο οικονομικά δελεαστική πρόταση»

Ο Λιθουανός φόργουορντ μίλησε στους δημοσιογράφους της χώρας του αναφορικά με το μέλλον του και τόνισε ότι σήμερα ή την Τρίτη, θα αποφασίσει για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών να κάνει λόγο πως είναι με το ενάμιση πόδι στον Πειραιά. Ο ίδιος πάντως, μιλώντας σε μέσο της χώρας του, προτίμησε την… σιωπή και ένα χαμόγελο σε ερώτηση για τους Ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα μιλώντας σε Λιθουανούς δημοσιογράφους όντας στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, υποστήριξε αρχικά πως: «Δεν έχω συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω όμως ελπίζω ότι σήμερα ή αύριο θα τελειώσει η υπόθεσή μου» για να συνεχίσει αναφορικά με το αν είναι αλήθεια ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Μέχρι να μπουν οι υπογραφές, δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα (σ.σ. χαμόγελο). Την τελευταία εβδομάδα είχα σοβαρές διαπραγματεύσεις με συλλόγους και το να παίρνεις μία απόφαση είναι πάντα κάτι το δύσκολο. Ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον σου. Μερικές φορές ακόμα και όταν πηγαίνω σε ένα κατάστημα για να αγοράσω νερό, έχω διχογνωμίες. Και το τελευταίο διάστημα είχα σοβαρές νύχτες αϋπνίας, οπότε ελπίζω ή σήμερα ή αύριο να είμαι έτοιμος να λύσω τα πάντα».

Τέλος υποστήριξε ότι αναφορικά με τα κριτήρια για να πει κανείς το «ναι» σε μία ομάδα, ότι: «Πάντα πρέπει η ομάδα να θέλει ότι θες και εσύ. Τότε μιλάς με τον προπονητή, σε ποια λίγκα θα αγωνιστεί και ποιες προσδοκίες έχει ο σύλλογός σου. Εννοείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο και το οικονομικό κομμάτι, όμως στην δική μου περίπτωση δεν θα είναι η πιο ελκυστική οικονομικά πρόταση που θα επιλέξω. Όμως κοιτάζοντας το μέλλον, τα πάντα σίγουρα πρέπει να πάνε καλά».

Την ίδια ώρα άλλα δημοσιεύματα στην Λιθουανία κάνουν λόγο πως τα παραπάνω μπορούν να αποκωδικοποιηθούν ως ουσιαστικά την θετική του απάντηση στον Ολυμπιακό. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις στην υπόθεση του 29χρονου φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ