Πάει για το «μπαμ» με Τζέρεμι Λιν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Πάει για το «μπαμ» με Τζέρεμι Λιν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμοι να... ταράξουν τα νερά της Euroleague και να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα Τζέρεμι Λιν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη με ποιότητα που θα κάνει τη διαφορά στην θέση του πόιντ γκαρντ, αφού οι Ρώσοι είχαν συνηθίσει με παίκτες τύπου Τεόντοσιτς, αλλά και του Σέρχι.

Έτσι όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Εμιλιάνο Κάρσια, από το «Sportando» η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει στο στόχαστρο της τον Τζέρεμι Λιν ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος και ακόμα δεν έχει βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Σίγουρα η προτεραιότητα του 30χρονου γκαρντ είναι να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ είναι μια υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μπορεί να τον πείσει να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ιταλό δημοσιογράφο, στην περίπτωση που η υπόθεση του Λιν δεν προχωρήσει τότε η ομάδα θα στραφεί στη απόκτηση του Ρον Μπέικερ που φέτος έπαιξε στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Θυμίζουμε ο Τζέρεμι Λιν ήταν μέλος της ομάδας των Τορόντο Ράπτορς που κατέκτησε το «δαχτυλίδι» στο ΝΒΑ, ενώ αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ανελλιπώς από το 2010 κάνοντας ορισμένες πολύ καλές σεζόν πριν ταλαιπωρηθεί από κάποιους τραυματισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ