Ο Μεσίνα «τελείωσε» τον Τζέιμς από την Αρμάνι!

Ο Μεσίνα «τελείωσε» τον Τζέιμς από την Αρμάνι!

Ο Μάικ Τζέιμς θα αποτελέσει παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Ετόρε Μεσίνα να ενημερώνει κι επίσημα τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται.

Ο Ετόρε Μεσίνα ανέλαβε την Αρμάνι Μιλάνο και φαινόταν ότι το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στον ιταλικό σύλλογο είναι δυσοίωνο.

Τελικά, ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν στη Μιλάνο και θα μείνει ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο Μεσίνα τόνισε ότι η Αρμάνι με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέλβιν Μακ δεν έχει χώρο στο ρόστερ της για τον Τζέιμς, με αποτέλεσμα να έχει μηδαμινό χρόνο συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεσίνα έχει ενημερώσει ήδη τον παίκτη αλλά και τον ατζέντη του, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος θα έχει επαφές για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

«Σήμερα, μετά την υπογραφή του Σέλβιν Μακ και την περαιτέρω προσθήκη που έχουμε προγραμματίσει στην ίδια θέση, προσωπικά ενημέρωσα τον Μάικ Τζέιμς ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για τον ίδιο την επόμενη σεζόν και τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος συνεργάζεται ήδη με τους εκπροσώπους του παίκτη σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να είναι ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ