Ολυμπιακός: Ψάχνει σπίτι ο Ρούμπιτ, επιστρέφει στην Εθνική ο Κουζμίνσκας

Ολυμπιακός: Ψάχνει σπίτι ο Ρούμπιτ, επιστρέφει στην Εθνική ο Κουζμίνσκας

Οι δύο ξένοι του Ολυμπιακού είχαν μια γεμάτη μέρα στην Ελλάδα, στα πρώτα 24ωρα τους στην χώρα που θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν.

Ο ένας ήρθε την Πέμπτη και ο άλλος την Παρασκευή. Και οι δύο τους πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σε μια σεζόν που οι Ερυθρόλευκοι άλλαξαν σε τεράστιο βαθμό την ομάδα τους.

Ο λόγος για τους Ογκουστίν Ρούμπιτ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, οι οποίοι απολαμβάνουν την ομορφιά της χώρας μας, την ώρα βέβαια που έχουν ακόμα πολλές δουλειές να τρέχουν.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός έχοντας έρθει μια μέρα νωρίτερα πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις (σήμερα το πρωί τις έκανε και ο Κουζμίνσκας), και το Σάββατο μπήκε σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού. Δεν ήταν σύμμαχος του ο καύσωνας που επικρατεί στην χώρα μας, όμως μαζί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τους οποίους δείπνησε μαζί, έκανε το καλύτερο δυνατόν.

Την Κυριακή θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και θα γυρίσει στην Ελλάδα όταν θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας του.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος θα βρεθεί και ο Κουζμίνσκας την Κυριακή, όχι όμως για να συνεχίσει τις διακοπές του στην Λιθουανία. Ο 30χρονος φόργουορντ θα ενσωματωθεί ξανά στην Εθνική ομάδα του, αφού συνεχίζεται η δουλειά ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ