Ποιο είναι το ταβάνι των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα; (poll)

Ποιο είναι το ταβάνι των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα; (poll)

Σε ποια θέση μπορεί να τερματίσει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογική διοργάνωσης.

Το καλοκαίρι έχε δύο διαφορετικές αναγνώσεις για τους «αιώνιους». Θα λέγαμε εντελώς αντίθετες. Οι μεν φίλοι του Ολυμπιακού δείχνουν με κάθε τρόπο τον προβληματισμό τους για το μεταγραφικό… τερματισμό της ομάδας με την παραμονή του Ουίλ Τσέρι, την ώρα που στο.. στρατόπεδο του Παναθηναϊκού πνέει αέρας αισιοδοξίας μετά και την απόκτηση του Γουέσλι Τζόνσον.

Μέσα από τα poll του «10» αφουγκραστήκαμε την γνώμη των φίλων των κορυφαίων ομάδων της χώρας. Η ίδια ακριβώς ερώτηση, με τις ίδιες ακριβές απαντήσεις.

Η αλήθεια είναι πως κάθε διαπίστωση αυτήν την περίοδο βιαστική. Τόσοι οι Ερυθρόλευκοι, όσο και οι Πράσινοι, έχουν κάνει ό,τι  κρίνουν καλύτερο για να «γεμίσουν» το ρόστερ τους ενόψει μίας περίεργης σεζόν και για τους δύο.

Το ζητούμενο είναι ένα: Μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στην πιο δύσκολη και απαιτητική Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών;

Από εδώ μέσα έχουμε αναλύσει και θα συνεχίζουμε να αναλύουμε το πώς σκέφτονται οι Ντέιβιντ Μπλατ και Αργύρης Πεδουλάκης, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2019-20.

Φίλοι των Πράσινων ή των Ερυθρόλευκων, αν και πολύ πρόωρα ακόμα, και βλέποντας τις κινήσεις των δύο ομάδων, θέλουμε την δική σας άποψη για το που μπορούν να φτάσουν φέτος στην Ευρωλίγκα αμφότεροι.

Ψηφίζοντας στο παρακάτω poll ή ακόμα και κάνοντας ένα σχόλιο κάτω από το κείμενο, για το… ταβάνι των «αιωνίων» στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

* Το poll λειτουργεί σε όλους τους browser των κινητών (προτιμότερος ο Chrome) και όχι μέσα από την εφαρμογή ή απευθείας από το twitter

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ