«Μιλάει με Βαλένθια ο Λαρεντζάκης»

«Μιλάει με Βαλένθια ο Λαρεντζάκης»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από την ΑΕΚ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Βαλένθια.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ από το 2016, όμως πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από την Ένωση.

Ο Έλληνας γκαρντ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους, όντας μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της σύγχρονης εποχής της ΑΕΚ. Όμως ψάχνει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και σε τοπ επίπεδο, θεωρώντας πως είχε κλείσει ο κύκλος του στην Ένωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, ο Λαρεντζάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με την Βαλένθια, η οποία την νέα σεζόν επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και μάλιστα οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο. Όπως είχε ενημερώσει to10.gr, ο Λαρεντζάκης έψαχνε για ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με συλλόγους από την Ισπανία να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Η Βαλένθια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην γκαρντ της ΑΕΚ και φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει κι από άλλες ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα αλλά και στο Eurocup.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λαρεντζάκης με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, ένα Basketball Champions League και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, όντας ένας εκ των ηγετών της ομάδας, ενώ χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ