Μια «ανάσα» από τον Ένις η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μια «ανάσα» από τον Ένις η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τάιλερ Ένις, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Τάιλερ Ένις έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε και ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ για να ρυθμίσει τα διαδικαστικά της μετακίνησής του στην Μακάμπι.

Ο Καναδός γκαρντ την περασμένη σεζόν αποκτήθηκε από την τουρκική ομάδα με πολλές «περγαμηνές», αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον Οκτώβριο, του έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Ένις θα αποτελέσει μία ακόμα «βόμβα» από τους Ισραηλινούς, μετά την απόκτηση του Κουίνσι Έισι και θα «συνθέσει» ένα «εκρηκτικό» δίδυμο με τον Σκότι Γουίλμπεκιν στην περιφέρεια της ομάδας.

Ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται στις τελικές επαφές με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και εφόσον είναι υγιής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ένις στο παρελθόν αγωνίστηκε στον «μαγικό» κόσμο του NBA και συγκεκριμένα σε Φοίνιξ Σανς, Μιλγουόκι Μπακς, Χιούστον Ρόκετς και Λος Άντζελες Λέικερς.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί, θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή της Μακάμπι μετά τους Κουίνσι Έισι, Ελάιτζα Μπράιαντ και Οθέλο Χάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ