Από το ΝΒΑ στην Μπασκόνια ο Στάουσκας (vid)

Από το ΝΒΑ στην Μπασκόνια ο Στάουσκας (vid)

Ακόμη ένας ΝΒΑερ θα αγωνίζεται στην Euroleague, με την Μπασκόνια να ανακοινώνει την απόκτηση του Καναδού γκαρντ, Νικ Στάουσκας.

Μετά τον Παναθηναϊκό, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Μπάγερν Μονάχου και την Χίμκι, ήταν η σειρά της Μπασκόνια να φέρει ακόμα έναν παίκτη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί στην Euroleague την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι οι Βάσκοι έφτασαν σε συμφωνία και εν τέλει ανακοίνωσαν τον Καναδό σούτινγκ γκαρντ, Νικ Στάουσκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και δεν κατάφερε να βρει κάποιο συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του πλέον στην Ευρώπη.

Ο Στάουσκας που είχε επιλεγεί ως το νούμερο 8 του ντραφτ το 2014, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν σε συνολικά 68 παιχνίδια με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπου έγινε ανταλλαγή στα μέσα της χρονιάς.

Ο 25χρονος έπαιξε σε 44 ματς με τους Μπλέιζερς και σε 24 με τους Καβαλίερς έχοντας κατά μέσο όρο 5,9 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, σουτάροντας με 37,2% από το τρίποντο, στα περίπου 15 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ