Ιτούδης: «Θα πάρουμε σύντομα ακόμα έναν παίκτη»

Ιτούδης: «Θα πάρουμε σύντομα ακόμα έναν παίκτη»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφικές της κινήσεις, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα.

Το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει κλείσει ακόμα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού συλλόγου, καθώς τόνισε ότι θα προστεθεί ένας ακόμη γκαρντ τις επόμενες ημέρες.

Έτσι μετά την απόκτηση του Κώστα Κουφού, του Γιάνις Στρέλνιεκς, του Γιοχάνες Φόιγκτμαν, του Νταρούν Χίλιαρντ, αλλά και την σημερινή ανακοίνωση του πρώην ΝΒΑερ, Ρον Μπέικερ, η «ρωσική αρκούδα» θα κλείσει το ρόστερ με έναν ακόμη παίκτη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ξεκαθάρισε αν θα πρόκειται για κάποιον ακόμα σκόρερ που θα θέλει την μπάλα στα χέρια του ή για έναν παίκτη που θα είναι αφοσιωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, το μόνο σίγουρο είναι πως φαίνεται ότι η ΤΣΣΚΑ ετοιμάζει κάτι καλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης: «Δεν έχει κλείσει το ρόστερ. Σχεδιάζουμε να πάρουμε ακόμη έναν παίκτη σύντομα, ώστε να ολοκληρώσουμε τις καλοκαιρινές μας κινήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ