Φέρνει τον NBAer Κάσπι και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τα 8.500 διαρκείας η Μακάμπι

Φέρνει τον NBAer Κάσπι και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τα 8.500 διαρκείας η Μακάμπι

Η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού ετοιμάζεσαι να επαναπατρίσει τον Όμρι Κάσπι και να ξεπεράσει το φράγμα των 8.500 διαρκείας.

Η δεύτερη σεζόν του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην Μακάμπι φαίνεται πως θα αρχίσει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς. Από τη μία η Ομάδα του Λαού ενισχύεται συνεχώς και σημαντικά και από την άλλη, φαίνεται πως για άλλη μια σεζόν θα έχει στο πλευρό της τους θορυβώδεις οπαδούς της.

Η Μακάμπι ετοιμάζεται να προσθέσει άλλον έναν παίκτη στο ρόστερ της μετά τους Κουίνσι Έισι, Οθέλο Χάντερ, Νέιτ Γουόλτερς και Ελάιζα Μπράιαντ. Ο λόγος; Για τον NBAer Όμρι Κάσπι που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα της πατρίδας του, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα.

Ο Κάσπι στα 31 του πλέον και μετά από 10 χρόνια στο ΝΒΑ αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως οι Κινγκς, Καβαλίερς, Ρόκετς, Πέλικανς, Τίμπεργουλβς, Γουόριορς και Γκρίζλις (588 ματς/7.9 πόντοι και 4 ριμπάουντ μέσο όρο), είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Ισραήλ και την Euroleague για λογαριασμό της Μακάμπι.

Το πράγμα αρχίζει να γίνεται ακόμα καλύτερο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς αναμένεται να αγωνίζεται τη χρονιά που μας έρχεται σε μια κατάμεστη Menora Mivtachim Arena.

Το εν λόγω γήπεδο έχει χωρητικότητα 11.060 θεατών και αν υπολογίσουμε πως η Μακάμπι βρίσκεται μια ανάσα από το να σπάσει το φράγμα των 8.500 εισιτηρίων διαρκείας, τότε είναι εύκολο να καταλάβουμε πως οι Ισραηλινοί θα αγωνίζονται μπροστά σε ένα από τα πιο μπασκετικά και θορυβώδη κοινά στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ