Λαρεντζάκης: «Θα βοηθήσουμε και θα βοηθηθούμε από τον Γιάννη, είμαι σε επαφές με την Βαλένθια»

Λαρεντζάκης: «Θα βοηθήσουμε και θα βοηθηθούμε από τον Γιάννη, είμαι σε επαφές με την Βαλένθια»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε και την ομάδα με την οποία συζητά.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που πρόσφατα αποχώρησε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Παγκόσμιο της Κίνας, ενώ παράλληλα συζητά με ομάδες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ αφού αναφέρει το διπλό όφελος που θα έχει η παρουσία του Αντετοκούνμπο στην παρουσία της Εθνικής στην Κίνα, αποκαλύπτει στη συνέχεια με ποια ομάδα συζητά ώστε να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Διαβάστε όσα είπε στο talkbasket.net ο Λαρεντζάκης για:

Την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική και την παρουσία του Αντετοκούνμπο: «Είμαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στην Εθνική. Το κλίμα είναι καλό, είμαστε όλοι μαζί, η χημεία βρίσκεται εκεί και όλα βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Η εμπειρία των «παραθύρων» μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με βοήθησε. Ο Γιάννης είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή την στιγμή. Θα μας βοηθήσει πολύ, αλλά θα τον βοηθήσουμε και εμείς. Θα βρούμε τον τρόπο».

Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα: «Έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ. Είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία αφήσαμε πίσω. Μιλάω με την Βαλένθια, τίποτα όμως δεν είναι οριστικό. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και το μυαλό μου είναι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ