Παίρνει Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός

Παίρνει Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός

Μία ανάσα από την απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να παραχωρείται πιθανότατα δανεικός στον Ιωνικό.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το ΣΠΟΡ FM. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο 22χρονος φόργουορντ που πρόσφατα «έπαιξε» πολύ δυνατά για την ΑΕΚ και είχε πρόταση και από την ιταλική Τριέστε θα υπογράψει όπως όλα δείχνουν στον Ολυμπιακό και θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, πιθανότατα στον Ιωνικό Νίκαιας.

Ο Χαραλαμπόπουλος είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της γενιάς του με σπουδαίες διακρίσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες καθώς έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U18 το 2015 και το Ευρωπαϊκό U20 το 2017 κερδίζοντας σε αμφότερες τις διοργανώσεις το βραβείο του MVP του τουρνουά.

Αναδείχτηκε στον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το 2017 ενώ τη σεζόν 2017/18 έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ. Πέρσι πήγε ως ελεύθερος στο Λαύριο όπου δεν πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.  Σε 12 συμμετοχές πάντως που κατέγραψε στην Basket League είχε 7,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 22:04 κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ