Εφές : Ανακοίνωσε τον Αταμάν

Εφές : Ανακοίνωσε τον Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Αναντολού Εφές αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος κόουτς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της νέας του ομάδας όπως αναμενόταν έπειτα από την απομάκρυνση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο Αταμάν θα ξεκινήσει την τρίτη του θητεία στον πάγκο της Εφές, καθώς ήταν προπονητής της από το 1999 ως το 2001 την πρώτη φορά και τη δεύτερη από το 2008 έως το 2010. Ο 51χρονος τεχνικός θα ντεμπουτάρει στο εκτός έδρας παιχνίδι της τουρκικής ομάδας κόντρα στη Χίμκι την Τετάρτη (20/12). Μάλιστα, την Παρασκευή (22/12) θα κοντραριστεί και με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο στο ματς των ερυθρόλευκων με τοςυς Τούρκους στην Πόλη.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, ο Αταμάν ήταν προπονητής της Γαλατάσαραϊ (με την οποία κατέκτησε το Eurocup το 2016), ενώ έχει κοουτσάρει στην καριέρα του επίσης, τις Σιένα, Τουρκ Τέλεκομ, Ούλκερσπορ, Μπολόνια, Μπεσίκτας. Ακόμη, έχει υπάρξει ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας από το 2014 μέχρι το 2016.

https://twitter.com/AnadoluEfesSK/status/942681423026229248

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ