Σπάχια : «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι κι ας λείπει ο Καλάθης»

Σπάχια : «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι κι ας λείπει ο Καλάθης»

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον πολύτιμο Νικ Καλάθη κόντρα στη Μακάμπι και ο τεχνικός των Ισραηλινών Νέβεν Σπάχια, ανέφερε πως δεν περιμένει να είναι εύκολο το ματς παρά την απουσία του γκαρντ των πρασίνων.

Η απουσία του Νικ Καλάθη δεν εφησυχάζει τη Μακάμπι Τελ Αβιβ, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα είπε ο Νέβεν Σπάχια, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

«Ο Καλάθης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

Όσο για το κλειδί της νίκης για τη Μακάμπι, σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όπου ήταν ανταγωνιστική, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, είπε: «Είναι θέμα πνευματικής σκληράδας, θα πρέπει να είμαστε απλά… καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να παίξουμε καλό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είδαμε το βίντεο, σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν καλά και κακά στοιχεία. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ