Γκιστ: «Πολύ ενθουσιασμένος με την πρόσκληση του Ερυθρού Αστέρα»

Γκιστ: «Πολύ ενθουσιασμένος με την πρόσκληση του Ερυθρού Αστέρα»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του με τον Ερυθρό Αστέρα τονίζοντας πως έχει ακόμη πολλά να αποδείξει.

Ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια ο Τζέιμς Γκιστ άφησε τον Παναθηναϊκό και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Σερβία με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ μίλησε στη σελίδα της νέας του ομάδας για την πρόκληση που εμφανίστηκε μπροστά του και τόνισε πως ακόμη έχει πολλά να αποδείξει στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιστ:

Για τη νέα σελίδα της καριέρας του στον Ερυθρό Αστέρα: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν ήρθε η πρόσκληση του Ερυθρού Αστέρα. Ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Euroleague. Δεν νιώθω ότι έχω πετύχει τίποτα στην καριέρα μου, έχω ακόμα κίνητρο να αποδείξω πράγματα στο γήπεδο. Είχα κάποιες προτάσεις στο τραπέζι, αλλά δεν ήθελα να βιαστώ. Περίμενα και θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για μένα και την οικογένειά μου».

Για τις επαφές του με την ομάδα του Βελιγραδίου τόνισε: «Το πιο σημαντικό κίνητρο να έρθω στον Ερυθρό Αστέρα ήταν η Euroleague, αλλά όχι μόνο αυτό. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που πάντα παλεύει για τίτλους. Ήθελα το επόμενο βήμα στην καριέρα μου να είναι σε ένα μέρος που θα μπορούσα να απολαύσω το μπάσκετ. Είμαι παίκτης που βγάζει ενέργεια, έτσι ήταν σημαντικό για μένα να παίξω κάπου που θα έχω υποστήριξη από τον κόσμο σε κάθε γήπεδο που θα βρίσκεται η ομάδα».

Ενόψει της νέας σεζόν ο Γκιστ ήταν ξεκάθαρος: «Η πίεση για τα αποτελέσματα είναι αναπόφευκτη. Δεν έχει σημασία πού παίζεις, πάντα θα έχεις πίεση για νίκη επειδή κανείς δεν θέλει να χάνει. Θεωρώ ότι η σεζόν θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε αυτό το επίπεδο στην Euroleague, όπου θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ωστόσο, δεν εντυπωσιάζομαι από τα ονόματα, τα μπάτζετ και την κριτική. Με γοητεύει η νοοτροπία των Σέρβων. Οι Σέρβοι είναι ένας περήφανος λαός και γεννημένοι μαχητές. Η ομάδα έχει αυτή τη νοοτροπία και πιστεύω ότι εάν είμαστε όλοι υγιείς μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα αυτή τη σεζόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος ακόμα και αν κανείς δεν υπολογίζει τον Ερυθρό Αστέρα. Για μένα αυτό είναι το καλύτερο. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ