Μπλατ: «Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω»

Μπλατ: «Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας σε Μέσο του Ισραήλ αποκάλυψε ότι δεν σκέφτηκε στιγμή να σταματήσει να υπηρετεί το άθλημα που αγαπά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, αποφάσισε να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας του με όλο τον κόσμο μέσω μιας συγκλονιστικής και γενναίας εξομολόγησης.

Η επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και άπαντες ένιωσαν μια πηγαία ανάγκη να του ευχηθούν δύναμη για τον σκληρό αγώνα που καλείται να δώσει. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα Sport5 της χώρας του και ξεδιαλύνοντας το τοπίο σχετικά με το αν θα συνεχίσει να προπονεί σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής:

«Αισθάνομαι ανακούφιση, γιατί τώρα οι φήμες θα σταματήσουν. Ελπίζω πως θα ενθαρρύνω και θα εμπνεύσω κι άλλους που αντιμετωπίζουν αυτή τη δυσκολία. Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω, ούτε το σκέφτομαι τώρα. Θα γίνει κάποια μέρα, όταν αποσυρθώ. Δεν είχα στο μυαλό μου αυτό το κείμενο, έπρεπε όμως να το κάνω και έγραψα αυτά που έγραψα.

Άλλωστε δεν έμαθα σήμερα τα νέα, τα γνωρίζω εδώ και μερικούς μήνες. Αντιμετωπίζω την κατάσταση, ακόμη και πέρυσι εργάστηκα υπό αυτές τις συνθήκες οπότε δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός, με αγαπά και μου δείχνει τα συναισθήματά του. Ένας από αυτούς είναι κι ο GM των Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ