Σενγκέλια: «Αποτελεί παράδειγμα για μένα ο Μπλατ» (vid)

Σενγκέλια: «Αποτελεί παράδειγμα για μένα ο Μπλατ» (vid)

Ο Τορνίκε Σενγκέλια και η Μπασκόνια αναφέρθηκαν στο πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον Γεωργιανό να τονίζει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτελεί παράδειγμα για τον ίδιο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συγκλόνισε όλον τον μπασκετικό κόσμο και όχι μόνο με την αποκάλυψη της μεγάλης μάχης που δίνει με την αρρώστια της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης από αθλητές, ομάδες και απλούς οπαδούς, με τον Τορνίκε Σενγκέλια και την Μπασκόνια να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Ο Γεωργιανός ψηλός μίλησε εκ μέρους και της ισπανικής ομάδας για το πρόβλημα υγείας του Μπλατ και τόνισε ότι τόσο αυτός αλλά και η Μπασκόνια είναι δίπλα του, ενώ τον χαρακτήρισε ως παράδειγμα για τον ίδιο

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήξερα τίποτε γι’ αυτό… Είναι ένας σκληρός τύπος. Πρέπει να είναι δυνατός πνευματικά. Θέλω να του εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου, τόσο εκ μέρους μου, όσο και εκ μέρους της ομάδας και ελπίζω να γίνει καλά σύντομα. Αποτελεί παράδειγμα για μένα και έχει τον ειλικρινή σεβασμό μου», ήταν τα λόγια του.

Η ανάρτηση της Μπασκόνια και η αντίδραση του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ