Γιασικεβίτσιους: «Δεν περιμέναμε τόσες αλλαγές στο ρόστερ»

Γιασικεβίτσιους: «Δεν περιμέναμε τόσες αλλαγές στο ρόστερ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν περίμενε να γίνουν τόσες αλλαγές στο ρόστερ της Ζαλγκίρις, ωστόσο φάνηκε αισιόδοξος.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, με τον τεχνικό της ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, να τοποθετείται για τους παίκτες που ήρθαν και έφυγαν.

Ο 43χρονος προπονητής τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να συμβούν τόσες αλλαγές στον Λιθουανικό σύλλογο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο επισήμανε ότι πήρε παίκτες που ήθελε και πλέον πρέπει να τους… μυήσει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Θυμίζουμε πως από την Ζαλγκίρις έφυγαν πολύ σημαντικοί παίκτες όπως οι Μπράντον Ντέιβις, Νέιτ Ουόλτερς, Λέο Βέστερμαν, Άαρον Ουάιτ, Αντάνας Καβαλιάουσκας, ενώ ήρθαν οι Ζακ ΛεΝτέι, Λούκας Λεκαβίτσιους, Άλεξ Πέρεζ, Νάιτζελ Χέις καιΤζοκ Λεντέιλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Δεν περιμέναμε να έχουμε τόσες αλλαγές, αλλά καταλαβαίνουμε πώς έχει η κατάσταση. . Τουλάχιστον, πήραμε παίκτες που θέλαμε. Η μόνη ερώτηση είναι πώς θα μπορέσουν να μπουν στο σύστημά μας.

Πιστεύαμε πως θα τη… γλιτώσουμε με λιγότερες αλλαγές. Είναι ανησυχητικό ότι έχουμε τόσους νέους παίκτες, αλλά είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο. Δεν είναι εύκολο, αλλά ο χρόνος θα δείξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ