Ιτούδης: «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρσι» (vid)

Ιτούδης: «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρσι» (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης, σε δηλώσεις του, μίλησε για τη χρονιά που έρχεται τονίζοντας πως πρέπει να ξεχάσουν τι συνέβη πέρυσι και συγκεντρωθούν στη νέα σεζόν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του επισήμανε πως πρέπει όλοι να ξεχάσουν την κατάκτηση της Euroleague και να συγκεντρωθούν στη σεζόν που έρχεται.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές του ρόστερ με τις αποχωρήσεις παικτών, αλλά και την απόκτηση νέων, λέγοντας βρίσκονται στο πρώτο βήμα για να γίνουν ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γυρίσαμε στην δράση. Είχαμε όλοι πολυάσχολο καλοκαίρι. Κάναμε πολλές αλλαγές, κάποιοι παίκτες έφυγαν για διάφορους λόγους. Είμαστε οι πρωταθλητές, αλλά όσο πιο γρήγορα ξεχάσουμε τι έγινε πέρυσι και συγκεντρωθούμε στη νέα σεζόν, θα είναι το καλύτερο για εμάς.

Είμαστε μια νέα ομάδα, έφυγαν σημαντικοί παίκτες, ήρθαν επίσης σημαντικοί. Μας λείπουν μόνο οι διεθνείς και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο. Ο Μπολομπόι έχει έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την Ρωσία, κι ο Κλάιμπερν έκανε επέμβαση για να καθαρίσει τον αστράγαλό του, αλλά επανέρχεται. Είμαστε μόλις στο πρώτο βήμα, για να γίνουμε ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ