Ολυμπιακός: Μπαίνει και ο Κόνιαρης

Ολυμπιακός: Μπαίνει και ο Κόνιαρης

Ο Αντώνης Κόνιαρης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων την Τρίτη (3/09), μετά την άδεια που είχε ελέω Εθνικής Ελλάδας.

Αποτέλεσε τον τελευταίο παίκτη που έκοψε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την Εθνική Ελλάδας λίγο πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Κίνας. Ο λόγος για τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος την επόμενη σεζόν και μέχρι και το 2021-22 θα φοράει τα ερυθρόλευκα.

Ο νεαρός γκαρντ θα είναι το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία των Πειραιωτών, καθώς ο Ντέβιντ Μπλατ του είχε δώσει ειδική άδεια για να ξεκουραστεί, μετά την προετοιμασία και τα φιλικά που είχε παίξει με την γαλανόλευκη.

Ο Κόνιαρης θα προπονηθεί την Τρίτη με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού και την Τετάρτη (4/09) θα ακολουθήσε την ομάδα για την Λούκα της Ιταλίας, όπου θα δώσουν οι Πειραιώτες ένα δυνατό τουρνουά με τη συμμετοχή των Εφές, Μιλάνο και Βενέτσια.

Η αποστολή του συγκροτήματος του Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει σήμερα από το Μέτσοβο, την Δεύτερα θα έχουν άπαντες μία μέρα ξεκούρασης και την Τρίτη θα μαζευτούν στο ΣΕΦ για προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ