Ολυμπιακός : «Ανταποκριθήκαμε δύο μήνες χωρίς τον Σπανούλη» είπε ο Παπαπέτρου

Ολυμπιακός : «Ανταποκριθήκαμε δύο μήνες χωρίς τον Σπανούλη» είπε ο Παπαπέτρου

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης (20/12, 21:00) την ΤΣΣΚΑ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στις δηλώσεις του στην επιθετική συγκομιδή των Ρώσων. Τι είπε για τις απουσίες. 

Στη δημιουργία της ΤΣΣΚΑ αλλά και την πολύ υψηλή επιθετική της συγκομιδή στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (20/12, 21:00) με τους Ρώσους στους ΣΕΦ.

«Θα πρέπει πρώτα από όλα να προσέξουμε την δημιουργία της ΤΣΣΚΑ που είναι πολύ υψηλή. Αναφέρομαι στους γκαρντ που έχουν οι οποίοι είτε σκοράρουν είτε δημιουργούν. Ξεκινούν πολλά από εκείνους και πρέπει να τους περιορίσουμε. Η ΤΣΣΚΑ έχει την καλύτερη επίθεση, εμάς το δυνατό μας στοιχείο είναι η άμυνά μας. Αυτή μας οδηγεί στις μεγάλες νίκες και από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Πρέπει να μειώσουμε το ποσοστό της ΤΣΣΚΑ στο δίποντο και το τρίποντο που είναι πολύ υψηλό και να τους περιορίσουμε όσο γίνεται σε χαμηλότερη συγκομιδή στην επίθεσή τους», ανέφερε.

Για τις απουσίες των Δημήτρη Αγραβάνη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, είπε: «Η απουσία του Αγραβάνη είναι πολύ σημαντική. Θα λείψει αρκετά. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να γίνει καλά. Του ευχόμαστε περαστικά. Του Μιλουτίνοφ είναι εξίσου σημαντική η απουσία, γιατί είναι ένας παίκτης πολύ διαφορετικός από τα υπόλοιπα 5αρια της ομάδας και δίνει πολύ διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι έχουμε μάθει, όμως, να παλεύουμε. Παίξαμε δύο μήνες χωρίς τον Σπανούλη και η ομάδα ανταποκρίθηκε. Έχουμε παίξει με περισσότερους από δύο παίκτες έξω και πάλι έχουμε ανταποκριθεί. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Και είμαι σίγουρος πως όλοι θα είναι έτοιμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω και την ψυχή τους για αυτό το παιχνίδι».

«Είναι πολύ σημαντικό, γιατί αναπληρώνεις μία θέση εκ των έσω. Υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται σε δύο θέσεις. Δεν χρειάζεται να μπούμε στη λογική να πάρουμε νέους παίκτες, καθώς υπάρχουν παίκτες που ξέρουν τη νοοτροπία της ομάδας κι έχουν μπολιαστεί με αυτή», σχολίασε αναφορικά με το γεγονός ότι αυτός και ο Παπανικολάου δίνουν λύσεις και σε άλλες θέσεις, λύνοντας κατά κάποιο τρόπο τα χέρια του Σφαιρόπουλου.

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ρωτήθηκε για την διαβολοβδομάδα της EuroLeague και τον κόσμο της ομάδας του, λέγοντας πως «πλέον έχουμε συνηθίσει. Είναι διαφορετικό από πέρσι. Είναι σημαντική εβδομάδα, γιατί προερχόμαστε από μία ήττα, ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και θέλουμε να ανακάμψουμε. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός. Για εμένα και την ομάδα αυτό που προέχει είναι να χαροποιούμε τον κόσμο. Θα παλέψουμε με όλη μας την ψυχή για να το κάνουμε και με την ΤΣΣΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ