Ολυμπιακός: Και ο Βεζένκοφ στην αποστολή

Ολυμπιακός: Και ο Βεζένκοφ στην αποστολή

Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ ενσωματώθηκε στους Ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει το πρόγραμμα της αποκατάστασης του υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της ομάδας του Πειραιά.

Με ένα νέο πρόσωπο θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ενσωματώθηκε σήμερα (05/09) στην αποστολή των Ερυθρόλευκων , που από χθες (04/09) βρίσκονται στην Ιταλία. Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», βρισκόταν από τις 26/08 στην Μπολόνια και ακολούθησε -με τον γιατρό που τον χειρούργησε- ειδικό ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης.

Την Πέμπτη λοιπόν «έβγαλε» ένα μέρος της προπόνησης και σιγά σιγά θα μπει σε φουλ ρυθμούς μαζί με τη υπόλοιπη ομάδα. Δεν θέλουν να τον πιεσουν στον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Με την ένταξη του στις προπονήσεις, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει πλέον στην διάθεση του 13 αθλητές. Αυτοί είναι οι: Σπανούλης, Τσέρι, Πολ, Πάντερ, Μπόλντγουϊν, Ρούμπιτ, Χαπ, Τσάμπαν, Βεζένκοφ, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέφσκι, Χρηστίδης.

Τέλος, αύριο (06/09, 19.30) θα γίνει ο πρώτος αγώνας για το «Lucca Tournament» με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποιο νέο αναφορικά με την μετάδοση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ