Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε Ντε Μάρκους Νέλσον (pic)

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε Ντε Μάρκους Νέλσον (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και πρωταθλητή Γαλλίας με τη Βιλερμπάν, Ντε Μάρκους Νέλσον.

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον είναι και επίσημα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την επισημοποίηση της συμφωνίας τους.

Ο 34χρονος γκαρντ αγωνιζόταν από το 2016 στη Βιλερμπάν, ομάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο «θρύλος» της Εθνικής Γαλλίας και των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ. Ο Αμερικανός έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2014-2015, όπου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η γερμανική ομάδα έσπευσε να αποκτήσει τον Νέλσον από τη στιγμή που ένας άλλος γνώριμος των ελληνικών παρκέ, ο πρώην παίκτης του Κολοσσού, Τι Τζέι Μπρέι, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα.

Ο 34χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αναδείχτηκε πρωταθλητής Γαλλίας με τη Βιλερμπάν, παίρνοντας και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Νέλσον δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση την οποία δεν χρειάστηκε να σκεφτώ δεύτερη φορά για να δεχτώ. Η Μπάγερν είναι ένας συναρπαστικός και μεγάλος οργανισμός με τον οποίο θα επιστρέψω στη Euroleague».

Η ανάρτηση της Μπάγερν Μονάχου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ