Βουγιούκας : «Να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα»

Βουγιούκας : «Να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα»

Ο Ίαν Βουγιούκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί.

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και ξεκαθάρισε πως αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και κάνει το παιχνίδι του, μπορεί να φύγει με το διπλό από το Βελιγράδι.

Επίσης ανέφερε πως ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και την καυτή ατμόσφαιρα, γεγονός όμως που δεν πρέπει να επηρεάσει καθόλου τους παίκτες των πρασίνων.

Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι στην έδρα μας, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από τη Φενερμπαχτσέ εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που θα έχουν παίζοντας μπροστά στο κοινό τους σε λιγότερο από 48 ώρες από το προηγούμενο ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε πολύ από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε όλη τη σεζόν έως τώρα, και θα είναι στο χέρι μας να νικήσουμε» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ