Ράις: «Ταβάνι μας ο ουρανός»

Ράις: «Ταβάνι μας ο ουρανός»

Ο Ταϊρίς Ράις κατά την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι ήταν εύκολη απόφαση να έρθει στους «πράσινους».

Ο Ταϊρίς Ράις κατά την παρουσίασή του από τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον σύλλογο. Εκθείασε το ρόστερ και τον προπονητή και δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε ότι η απόφαση να έρθει ήταν εύκολη, ενώ περιμένει τη στήριξη του κόσμου και στα επίσημα ματς, ενώ υποστήριξε πως αν η ομάδα «δέσει» δεν θα υπάρχει ταβάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράις:

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε να έρθω εδώ και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχουμε κάτι ξεχωριστό. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά, πρώτα με την είσοδό μας στο Top 8. Προχωράμε με τις προπονήσεις και θα έχουμε κάποια καλά τεστ τις επόμενες μέρες. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω μπροστά μου.

Είδαμε τόσο κόσμο να έρχεται σε μια προπόνηση και να μας στηρίζει. Μας έδειξαν πως είναι εκεί για εμάς. Θέλουμε αυτή την ενέργεια. Τους θέλουμε σε κάθε αγώνα δίπλα μας. Ήταν σημαντικό που το είδαμε αυτό. Μόλις όλα γίνουν πιο σοβαρά, μόλις ξεκινήσουμε τους αγώνες στην Euroleague, θα είναι μαζί μας.

Είμαι στην Ευρώπη για πολλά χρόνια. Έχω μάθει για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Ήξερα τι φέρνει ως ομάδα στο τραπέζι. Δεν το σκέφτηκα καν. Είμαι ξανά στην Euroleague, σε μια ανταγωνιστική ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν χρειάστηκε καν σκέψη.

Έχουμε μεγάλη ευελιξία. Πολλοί μπορούν να κάνουν πολλά. Πολλοί μπορούν να παίξουν άμυνα απέναντι σε διαφορετικές θέσεις. Το δεύτερο πλεονέκτημά μας θα είναι το σκοράρισμα. Έχουμε έναν τρομερό πόιντ γκαρντ, τον Νικ, έναν σπουδαίο σουτέρ, τον Τζίμερ, έχουμε low post παιχνίδι, έχουμε πολλά. Αν καταφέρουμε να παίξουμε με βάση αυτά που μπορούμε, τότε η άμυνα θα μας κρατάει στο παιχνίδι και η επίθεση θα μας δίνει την νίκη. Αν φτάσουμε εκεί που μπορούμε, τότε ο ουρανός θα είναι το ταβάνι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ