Μπέντιλ: «Ανυπομονώ να πει «wow» ο Τζόνσον»

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του παρουσιάστηκε ο Μπεν Μπέντιλ.


Μπέντιλ: «Ανυπομονώ να πει «wow» ο Τζόνσον» | to10.gr

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκου ο Μπεν Μπέντιλ. Στη συνέχεια τόνισε πως μιλάει συνέχεια με Τζόνσον για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ υποστήριξε πως δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά την πρόταση των «πρασίνων» καθώς ήταν εύκολο να πει το ναι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέντιλ:

«Είμαι ο Μπεν Μπέντιλ και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Χαίρομαι που είμαι εδώ».

Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Το βίωσα και πέρυσι ως αντίπαλος. Ο κόσμος ήρθε εκεί απλά για να μας δει, να μας δείξει ότι μας αγαπάει. Το εκτιμούμε αυτό. Λέω συνέχεια στον Ουέσλι ότι ο κόσμος εδώ είναι τρελός. Ανυπομονώ να του το δείξει ο κόσμος. Ανυπομονώ να τον δω να πει «wow».

Πρώτα θα πω οι οπαδοί, γιατί είναι τρελοί. Μην με παρεξηγείτε. Και στο Περιστέρι ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Όμως, ο Παναθηναϊκός είναι ένας οργανισμός με την νοοτροπία του νικητή. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω δεν το σκέφτηκα καν. Ήταν τιμή μου ότι θα παίξω ξανά με τον Πεδουλάκη. Είπα αυτόματα «ναι»».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο