Ολυμπιακός: Μονή προπόνηση με απόντες τους Πολ και Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Μονή προπόνηση με απόντες τους Πολ και Βεζένκοφ

Συνεχίζεται προετοιμασία των Ερυθρόλευκων, με τους δύο παίκτες να παραμένουν εκτός και να τρέχουν για να προλάβουν τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας.

Δίχως κάποια ουσιαστική αλλαγή συνέχισε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Οι Ερυθρόλευκοι μετά με το φιλικό με τη Ούνιξ Καζάν είχαν ρεπό και την Παρασκευή επέστρεψαν στο ΣΕΦ για τις καθιερωμένες προπονήσεις.

Ο προπονητής τους, Ντέιβιντ Μπλατ, προτίμησε να τους… τρέξει μόνο μία φορά, αφού το πρόγραμμά του περιείχε μόνο μία προπόνηση. Εκτός αυτής έμειναν οι Μπράντον Πολ και Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βουγλαροκύπριο φόργουορντ να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στις 20 του μηνός (θα υπάρξει και κεκλεισμένων στις 17 στο Φάληρο).

Αναφορικά τώρα με τον Πολ, ο Αμερικανός γκαρντ πηγαίνει σιγά σιγά με τον ώμο του. Υπάρχει μία κάκωση, η οποία καταπολεμιέται με θεραπείες και στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Τέλος, όπως είναι ήδη γνωστό, την Κυριακή ενσωματώνονται και οι διεθνείς, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να απέχει λόγω Μουντομπάσκετ, αφού το Σάββατο θα αγωνιστεί με την Σερβία, απέναντι στην Πολωνία, για την 5η θέση της κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ