Euroleague: «Η φετινή σεζόν μπορεί να μείνει αξέχαστη για τον Παναθηναϊκό»

Euroleague: «Η φετινή σεζόν μπορεί να μείνει αξέχαστη για τον Παναθηναϊκό»

H Euroleague έκανε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της για το ρόστερ του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2019-20 και τόνισε ότι λόγω των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, η φετινή χρονιά μπορεί να είναι αξέχαστη για τους «πράσινους».

Στο αφιέρωμά της για το ρόστερ του Παναθηναϊκού της σεζόν 2019-20, η Euroleague κάνει ειδική αναφορά στον… μαέστρο της ορχήστρας που ακούει στο όνομα Νικ Καλάθης.

Επίσης, η Euroleague τονίζει την εκτελεστική δεινότητα του Φριντέτ από τα 6,75, τον δυναμισμό του Ράις, τον σημαντικό ρόλο που αναμένεται να παίξουν τα νέα αποκτήματα στις θέσεις των ψηλών, ενώ κλείνει με το συμπέρασμα ότι αν ο Τζόνσον μεταφέρει τις ικανότητές του στην Ευρώπη, τότε η φετινή χρονιά θα είναι αξέχαστη για τον Παναθηναϊκό.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η Euroleague:

«Η επιτυχία της νέας backcourt σε όλη τη διαδρομή της σεζόν θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να εδραιώσει τη θέση του στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Με τον Καλάθη να καθοδηγεί την ορχήστρα, τον Φριντέτ να πετάει… καυτές βόμβες και τον δυναμισμό του Ράις να έχει προστεθεί, ο συνδυασμός για τους «πράσινους» μοιάζει εξαιρετικός και η ομάδα μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στο σκοράρισμα φέτος.

Τα νέα αποκτήματα στη γραμμή των ψηλών θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο και αν ο Τζόνσον μεταφέρει τις ικανότητές του του στην ευρωπαϊκή σκηνή, τότε η σεζόν μπορεί να μείνει αξέχαστη για τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ