Ντιλέινι: «Ο Πέσιτς σημαντικός παράγοντας για να έρθω»

Ντιλέινι: «Ο Πέσιτς σημαντικός παράγοντας για να έρθω»

Στον ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για να πάει στους Καταλανούς στάθηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Η παρουσία του Σβέτισλαβ Πέσιτς έπαιξε κομβικό ρόλο για τον Μάλκολμ Ντιλέινι ώστε να επιλέξει την Μπαρτσελόνα όπως παραδέχτηκε ο Αμερικανός γκαρντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να είμαι καλός συμπαίκτης και να επαναφέρω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους φιλάθλους. Είμαι έτοιμος να ηγηθώ της ομάδας. Θέλω απλά να νικάω. Εάν είμαι στον πάγκο και παίρνουμε τις νίκες, τότε θα είμαι μια χαρά. Δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να μάθω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα.

Ο Πέσιτς ήταν σημαντικός παράγοντας για να έρθω εδώ. Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ενώ έχουμε πανηγυρίσει νίκες μαζί. Είναι ένας προπονητής που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Ευρώπη. Νιώθω πολύ άνετα μαζί του και τον καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό της Ευρώπης. Από ‘κει και πέρα, ξέρω ότι η ομάδα έχει μεγάλες προσδοκίες και για την Ευρωλίγκα και γι’ αυτό στόχους μου είναι να τη βοηθήσω να πάρει πολλές νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ