Μιλάνο – Μπασκόνια 92-85

Μιλάνο – Μπασκόνια 92-85

Η Αρμάνι επικράτησε της Μπασκόνια (92-85) στο Μιλάνο κι έφτασε αισίως τις 4 νίκες στη φετινή Euroleague!

Μπομπουά και Τορνίκε Σενγκέλια δεν ήταν αρκετοί για την Μπασκόνια η οποία έπεσε… θύμα της πολύ αποφασιστικής σήμερα Αρμάνι που ήθελε να κλείσει το 2017 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα κατάφερε (απομένει μια νίκη απέναντι στη Μάλαγα για να ολοκληρωθεί η επιστροφή στις νίκες)! Οι Ιταλοί δεν απειλήθηκαν από τους Βάσκους και έφτασαν τις τέσσερις νίκες στη φετινή διοργάνωση.

Τζόρνταν Θίοντορ, Κέρτις Τζέρελς, Βλάντιμιρ Μίτσοφ, Γκάουντλοκ, Ταρτσέβσκι (απίστευτος πλουραλισμός στην επίθεση) συνέβαλαν όλοι τα μέγιστα για να έρθει αυτή η νίκη που ήταν απαραίτητη για την ψυχολογία της ομάδας μετά από τις 4 σερί ήττες. Η Μπασκόνια έκανε την αντεπίθεσή της στην τελευταία περίοδο όμως ήταν πια αργά.

Η ζημιά για τους Βάσκους έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου το επί μέρους σκορ ήταν 22-12 και από τότε όσο και αν προσπάθησαν στο 4ο δεκάλεπτο δεν κατάφεραν να αγχώσουν τους γηπεδούχους. Σενγκέλια και Μπομπουά ήταν σε πολύ καλή μέρα αλλά πάλευαν μόνοι τους αφού ο Πουαριέ δεν κατάφερε να συνεχίσει τις τρομακτικές εμφανίσεις σε Ισπανία και Euroleague της περασμένης εβδομάδας ενώ αισθητή ήταν και η απουσία του Τζέισον Γκρέιντζερ.

Τώρα λοιπόν οι Βάσκοι περιμένουν την Μπαρτσελόνα στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς στην Euroleague στις 22/12 και θέλουν μόνο τη νίκη για να μη δουν τον στόχο της 8άδας να ξεμακραίνει ακόμα περισσότερο.

Τα δεκάλεπτα: 27-25, 49-37, 76-58, 92-85.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ