Καλάθης: «Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ»

Καλάθης: «Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ»

Τιμή τους χαρακτήρισαν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» όλοι οι αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου με τους αρχηγούς των ομάδων να κινούνται σε παρόμοιο κλίμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των αρχηγών:

Καλάθης: «Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ. Τέσσερα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου».

Μαχμούτογλου: «Ευχαριστούμε την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την πρόσκληση να βρισκόμαστε σε αυτό το τουρνουά. Είναι εξαιρετική τιμή και χαρά. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες».

Τσιντσιαρίνι: «Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε σε αυτό το τουρνουά. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη σε όλες τις ομάδες. Θα είναι το τελευταίο τουρνουά πριν την έναρξη της σεζόν».

Ντι Μπαρτολομέο: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ ωραίο που παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Από επαγγελματικής απόψεως είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σε ένα τουρνουά τόσο ψηλού επιπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ