Παναθηναϊκός: Το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου στην οροφή του ΟΑΚΑ (pics)

Παναθηναϊκός: Το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου στην οροφή του ΟΑΚΑ (pics)

Το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενός από τους πιο εμβληματικούς παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού, θα κοσμεί από εδώ και πέρα την οροφή του ΟΑΚΑ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους παρευρέθηκαν στο κλειστό.

Στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»,κρεμάστηκε στην οροφή του γηπέδου το λάβαρο του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλου. Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ  έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο, σε ηλικία 88 ετών.

Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές, με τις ομάδες που μετέχουν στο τουρνουά να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ για να τιμήσουν τη μνήμη του πράσινου παράγοντα.

Ο κόσμος από τη μεριά του δεν σταμάτησε να  τραγουδά το όνομα του Θανάση Γιαννακόπουλου, «τιμώντας» με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του.

Έτσι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα βρίσκεται πλάι στο λάβαρο του αδερφού του, Παύλου, που είναι από πέρυσι στην οροφή του ΟΑΚΑ, αλλά και κοντά στις φανέλες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκου Αλβέρτη, παικτών που από την πλευρά τους έγραψαν ιστορία με το «τριφύλλι».

Δείτε το φωτογραφικό στιγμιότυπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ