Κούζμιτς: «Θα επιστρέψω σύντομα στη δράση»

Κούζμιτς: «Θα επιστρέψω σύντομα στη δράση»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του στα παρκέ, τονίζοντας πως ανεμένεται να γυρίσει πολύ σύντομα στην δράση.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς προσπαθεί να βρει ρυθμό και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όσο πιο σύντομα γίνεται, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Σε δηλώσεις του ο 29χρονος σέντερ τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που εξελίσσεται η αποθεραπεία του, αποκαλύπτωντας πως αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα σε περίπου δύο εβδομάδες.

Παράλληλα μίλησε για το πως βλέπει τον Ερυθρό Αστέρα αυτή τη σεζόν, επισημαίνοντας πως έχει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ και πως κανείς δεν πρέπει να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όγκνιεν Κούζμιτς:

«Είμαι καλά και ικανοποιημένος με την αποθεραπεία μου, όπως και όλοι στην ομάδα. Αναμένουμε την επιστροφή μου. Δεν βιάζομαι. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα ενσωματωθώ στην υπόλοιπη ομάδα. Το τελευταίο δίμηνο, είχα μεγάλη υποστήριξη, κάτι που σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα, αλλά πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε ματς ξεχωριστά και όχι να βάζουμε πάνω από την ομάδα τον εαυτό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ