Ολυμπιακός: Δευτέρες σκέψεις και κινητικότητα είτε για προσθήκη είτε για αντικατάσταση

Ολυμπιακός: Δευτέρες σκέψεις και κινητικότητα είτε για προσθήκη είτε για αντικατάσταση

Ρευστά είναι τα πράγματα αναφορικά με το ρόστερ των Ερυθρόλευκων, όχι μόνο λόγω της βαριάς ήττας από την ΤΣΣΚΑ, αλλά κυρίως για την εικόνα της ομάδας, η οποία δεν είναι θετική στα φιλικά προετοιμασίας.

Σίγουρα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στις τάξεις του Ολυμπιακού. Δεν είναι η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία ήταν βαριά και με 25 πόντους, αλλά η εικόνα που βγάζουν οι Ερυθρόλευκοι στο παρκέ σε κομβικές θέσεις όπως αυτή του πλέι μέικερ.

Μπόλντγουιν και Τσέρι έχουν επιλεχθεί για να είναι οι παίκτες που θα… κουβαλήσουν τον Ολυμπιακό στον άσο, με τους δύο να είναι επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο πρώτος για πρώτη φορά πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ο δεύτερος είναι από τους αθλητές που προορίζεται για να καλύψει τις οποίες αδυναμίες του 23χρονου γκαρντ.

Όμως τα πρώτα δείγματα γραφής είναι αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπον του «10» ο Ολυμπιακός μπαίνει σε… δεύτερες σκέψεις. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταλάβει τα προβλήματα παρότι είναι νωρίς και σκέφτονται την ενίσχυση της ομάδας τους ενόψει της συνέχειας.

Αυτό που βγαίνει αυτήν την στιγμή προς τα έξω είναι πως στον Πειραιά σκανάρουν την αγορά για παίκτες που είναι ικανοί να δώσουν με το… καλημέρα πράγματα στον Ντέιβιντ Μπλατ και την ομάδα του.

Τι θα συμβεί ακριβώς; Είτε θα δούμε την ενίσχυση είτε την αντικατάσταση ενός εκ των Μπολντγουιν και Τσέρι, με τον πρώτο να μην δείχνει αυτήν την περίοδο έτοιμος να ανταπεξέλθει σε όσα του ζητούνται.

Φταίει το μικρό χρονικο διάστημα που είναι εδώ; Φταίει ο τραυματισμός του; Άλλοι παράγοντες;

Όπως και να έχει ήδη σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητικότητα στο κομμάτι αυτό.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μιλήσει στον εκπρόσωπο του Νόρις Κόουλ, ο οποίος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, ενώ κοιτάει και την Κίνα. Παράλληλα υπάρχουν και ατζέντηδες και άλλον παικτών που έχω βολιδοσκοπηθεί.

Ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά, όμως δεν θα είναι απίθανο με την επιστροφή της ομάδας από την Μοσχα να δούμε κάποιες άλλαξες από τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ