Μιλουτίνοφ: «Ο,τι και να έγινε το καλοκαίρι, είμαστε επαγγελματίες και το μυαλό μου τώρα είναι στον Ολυμπιακό»

Μιλουτίνοφ: «Ο,τι και να έγινε το καλοκαίρι, είμαστε επαγγελματίες και το μυαλό μου τώρα είναι στον Ολυμπιακό»

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για την υπόθεση με την ΤΣΣΚΑ και την Μπαρτσελόνα, τη νέα του σεζόν στον Πειραιά, τον Σπανούλη που έχει ακόμα χρόνια καριέρας και τα πράγματα που θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι του.

Είναι ο παίκτης που θα στηριχτεί ο Ντέιβιντ Μπλατ και φέτος. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αποτελέσει τον πυλώνα του Ολυμπιακού στην ρακέτα και θα είναι το Α και το Ω στην επίθεση των Ερυθρόλευκων στην Ευρωλίγκα.

Τον βρήκαμε στο ΣΕΦ, όπου οι Πειραιώτες είχαν την Media Day τους. Κεφάτος, πείραζε όλον τον κόσμο, με τον Βεζενκοφ να είναι ο άνθρωπος που τράβηξε το περισσότερο.. ζόρι από τις ορέξεις του Σέρβου σέντερ.

Και αφού μετά κόπων και βασάνων οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήραν από τα χέρια του μια μάσκα δαίμονα που αρνιόταν να αφήσει, ο Μίλου αφέθηκε στους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους για τη νέα σεζόν.

«Χαίρομαι που είμαι πίσω. Μου έλειψε να παίζω. Δεν έπαιξα πολύ με την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο, οπότε χαίρομαι που είμαι πίσω. Και αυτή η χρονιά μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό», τόνισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ερώτηση για το πως νιώθει που επέστρεψε στην χώρα μας και προπονείται με τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα έδιωξε τον Βεζένκοφ εκτός γήπεδου «στολίζοντας» τον με μια κλασική ελληνική έκφραση.

Ερωτώμενος τώρα για το τι θέλει να διορθώσει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, υποστήριξε πως : «Θέλω να βελτιώσω τα πάντα, αλλά πρώτα από όλα θέλω να βελτιώσω την ομαδική μας επιτυχία. Γιατί φέτος θέλω να είμαι επιτυχημένος, θέλω να κάνω κάτι. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο, γιατί φέτος η Ευρωλίγκα θα είναι πολύ πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με πέρσι».

Για να έρθει η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν περίεργο γι αυτόν. Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και της ΤΣΣΚΑ, την ώρα που εν μέσω του εκπροσώπου του, είχε δημιουργηθεί θέμα για τα χρωστούμενα προς τον ίδιο.

Όταν λοιπόν του έγινε η ερώτηση για το τι συνέβη ακριβώς και το πως νιώθει, η αλήθεια ήταν πως προβληματίστηκε. Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και απάντησε: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση όντως. Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Ό,τι έγινε το καλοκαίρι, έγινε. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Το μυαλό μου τώρα είναι στον Ολυμπιακό. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για αυτή την ομάδα» και συνέχισε αναφορικά με το αν θα τον επηρεάσει αυτό φέτος λέγοντας «Είμαστε επαγγελματίες. Δεν μπορώ να σκέφτομαι το παρελθόν. Πρέπει να σκέφτομαι για το μέλλον».

Το κέφι του πάντως δεν χάλασε ούτε στιγμή και αυτό φάνηκε στην επόμενη απάντηση του. Για το αν λοιπόν βλέπει τον εαυτό του κάποια στιγμή ως αρχηγό του Ολυμπιακού αντί του Βασίλη Σπανούλη, ο Σέρβος σέντερ τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι πιθανό, γιατί νομίζω ότι ο Βασίλης θα παίζει για τα επόμενα 15 χρόνια. Και μετά από αυτά τα 15 χρόνια, δεν νομίζω ότι θα παίζω εγώ».

Τέλος για τις εντυπώσεις του αυτές τις μέρες στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ήταν μετρημένος και υποστήριξε «Μόλις ήρθα στην ομάδα. Είμαι μόλις μία εβδομάδα μαζί τους, οπότε χρειάζομαι λίγο χρόνο για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ