Παναθηναϊκός : Πάει Βελιγράδι ο Παππάς

Παναθηναϊκός : Πάει Βελιγράδι ο Παππάς

Το βράδυ ήταν στο «Υγεία»με ορούς και το μεσημέρι πέταξε για το Βελιγράδι, ώστε να παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα!

Ανατροπή δεδομένων στον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Παππά. Ο Έλληνας άσος του τριφυλλιού δεν κρατιόταν και αφού ήταν απύρετος, νιώθοντας καλύτερα από την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί αποφάσισε να μεταβεί στη Σερβία και να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ των πρασίνων είχε κάνει εξετάσεις χθες το πρωί και από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι έχει προσβληθεί από αμυγδαλίτιδα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Μάλιστα, ο Παππάς πριν λίγες ώρες είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο. Εντούτοις, το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ενέκρινε τη μετάβαση του Παππά στο Βελιγράδι. Αυτό συνέβη γιατί ο γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδας παρουσίασε βελτίωση τις τελευταίες ώρες στην υγεία του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η κοντινή απόσταση αλλά και το γεγονός πως η πτήση για την πρωτεύουσα της Σερβίας είναι απευθείας.
Να αναφέρουμε βέβαια, πως επειδή θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Regular Season θα αποφασιστεί από τον προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ την τελευταία στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ