Επίσημο: «Μπαμ» με Σκόλα η Αρμάνι (pic)

Επίσημο: «Μπαμ» με Σκόλα η Αρμάνι (pic)

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 39χρονου Αργεντινού, Λουίς Σκόλα, λίγο μετά την ήττα από την Μπρέσια για το ιταλικό πρωτάθλημα, δια στόματος Έτορε Μεσίνα.

Η Αρμάνι Μιλάνο λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας, πυροδότησε τη βόμβα που ακούει στο όνομα Λουίς Σκόλα. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αργεντινού, καλωσορίζοντάς τον στις τάξεις της.

Ο 39χρονος Αργεντινός, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας που τελείωσε πριν δύο εβδομάδες, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της χώρας του βρήκε νέα στέγη, με την ιταλική ομάδα και τον Έτορε Μεσίνα να του ανοίγουν την αγκαλιά τους.

Ο «Έκτορας» θέλησε να «ζεστάνει» τους φίλους της ιταλικής ομάδας μετά την ήττα-σοκ από την Μπρέσια για το ιταλικό πρωτάθλημα και ανακοίνωσε την είδηση στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι.

«Έχουμε υπογράψει, τώρα θα δούμε πότε θα είναι διαθέσιμος. Ελπίζουμε να τον έχουμε για το ματς της Πέμπτης (με την Μπάγερν Μονάχου)», ήταν τα λόγια του Μεσίνα.

Ο Σκόλα θα επιστρέψει για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά το 2007 και την αποχώρησή του από την Μπασκόνια (ονομαζόταν ακόμα Ταού Κεράμικα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ